2012. május 13. – Húsvét 6. vasárnapja

 

Májusban, a hétköznapi szentmisék után májusi litániát imádkozunk.

–              Kedd:   Telkiben, este ½ 7-kor zsolozsma, utána szentmise.

–           Szerda:   Budajenőn, reggel 7 órakor

–          Péntek:   Budajenőn, Iskolai elfoglaltság miatt este 5 órakor igeliturgia lesz.

–       Szombat:  Budajenőn, este 6 órakor előesti szentmise.

–     Vasárnap:  Telkiben ¼ 10-kor szentmise, ½ 11-kor igeliturgia.

 

Ma 12:00-kor Kájoni mise lesz Perbálon piliscsabai és környékbeli népzenészek, zenészek előadásában. Az énekeket, dallamokat Kájoni János erdélyi ferences szerzetes gyűjtötte össze, illetve komponált az 1600-as években.

Május 15.-én, kedden 17 órakor, Budakeszin, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimáziumban Német fúvós zenekar és a Gimnázium vegyes karának koncertjére hívják az érdeklődőket. Belépés díjtalan.

Május 17.-én, Áldozócsütörtök, 17-19 óra között Budajenőre, közös imádságra hívjuk a testvéreket, amikor minden templomban imádkozunk egyházmegyénkért, különösen is az evangélium terjedéséért.

–       A TELKI FESZTIVÁL keretében, május 19.-én este 6 órakor a templomban EGYHÁZZENEI HANGVERSENYRE hívjuk a kedves testvéreket.

–       Május 19.-én, szombaton rendezik meg a szokásos NAGYMAROSI KATOLIKUS IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓT. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

–         Május 28.-án, Pünkösdhétfőn, EGYHÁZMEGYEI NAP BALINKÁN. Közös buszos utazást szervezünk, várjuk a kedves testvéreket erre a szép együttlétre. 1500 Ft útiköltség befizetésével lehet jelentkezni.

–       Budajenei templomunk rendszeres takarításával kapcsolatosan: kifüggesztünk egy ívet, ahol szeretnénk, ha feliratkoznának hétről hétre családok, névvel, aláírással, telefonszámmal, akik az adott hétre vállalnák a templom takarítását. Szeretnénk, hogy lehetőleg minél több család venne ebben a munkában részt. Elsőáldozáskor szeretnénk kérni az elsőáldozó gyermekek szüleit, hogy vállalják el azon a héten ők a takarítást.

 

Comments are closed.