2012. május 6. – Húsvét 5. vasárnapja

Budajenő

 

Miserend:

Májusban, a hétköznapi szentmisék után májusi litániát imádkozunk.

–       Kedd:          este 1/2 7-kor Telkiben

–      Szerda:        reggel 7 órakor Budajenőn,

–      Péntek:        este 5-kor, Budajenőn,

–    Szombat:    este 6 órakor  előesti gitáros szentmise, Budajenőn

–      Vasárnap:   ½ 11-kor szentmise, Telkiben.

 

–          Hétfőn         Perbálon az esti szentmise után bibliaóra lesz.

–          Pénteken     este 7 órakor, a Szent Mihály templomban imádkozunk hazánkért, nemzetünkért.

–          Május 13.-án – Nagyszülők zarándoklatára híjuk a kedves testvéreket Alsószentivánra.

–          Ugyancsak május 13.-án, Bogner Mária Margit halálának évfordulóján, Érd-óvárosi Plébánia-templomban, délután 5 órai ünnepi szentmisére hívjuk a kedves testvéreket.

–          Május 28.-án, Pünkösdhétfőn, EGYHÁZMEGYEI NAP BALINKÁN. A rendezvényre segítők jelentkezését várjuk, akik a nap során 1-1 órát segíteni tudnak a szervezői feladatok ellátásában! Közös buszos utazást is szervezünk, várjuk a kedves testvéreket erre a szép együttlétre. Gizi néninél 1500 Ft útiköltség befizetésével lehet jelentkezni.

Mindezekről részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

–                A TELKI FESZTIVÁL keretében, május 19.-én este 6 órakor a templomban EGYHÁZZENEI HANGVERSENYRE hívjuk a kedves testvéreket.

–                Május 19.-én, szombaton rendezik meg a szokásos NAGYMAROSI KATOLIKUS IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓT. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Budajenő:

–                A Budajenei templomunk rendszeres takarításával kapcsolatosan: kifüggesztünk egy ívet, ahol szeretnénk, ha feliratkoznának hétről hétre családok, névvel, aláírással, telefonszámmal, akik az adott hétre vállalnák a templom takarítását. A virágdíszítést továbbra is Kati néniék végzik. Ehhez virágot elfogadunk. A templomba való bejutást a Kati nénivel kellene egyeztetni mindenkinek egyedileg.

Szeretnénk ezzel elérni, hogy lehetőleg minél több család vegyen ebben a munkában részt. Elsőáldozáskor szeretnénk kérni az elsőáldozó gyermekek szüleit, hogy vállalják el azon a héten ők a takarítást.

 Telki:

–                Kérjük a kedves testvéreket, hogy az adóbevallásnál rendelkezzenek adójuk 2 × 1 %-áról a Katolikus Egyház (technikai szám: 011), és a Telki Templomért alapítvány javára (adószám: 18697878-1-13).

 

 

 

Comments are closed.