Hirdetéseink június 26. – július 2.

Hétfő: Perbálon este 7 órakor, Tinnyén 6 órakor van szentmise.

Kedd: Szent László király főünnepe, Telkiben ½ 7-kor zsolozsma, utána ünnepi szentmise. A Szent László király jubileumi év alkalmából hívjuk imára a kedves testvéreket!

Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.

Csütörtök: Szent Péter és Pál apostolok – templomunk védőszentjeinek – ünnepe. Este 6 órakor szentmise, utána a most érettségizett, egyetemi, főiskolai tanulmányok vizsgáit letevő fiatalokat várjuk a plébániára, egy koccintásra, eredményes vizsgáiknak együtt történő megünneplésére!

Péntek: Budajenőn este 6 órakor lesz szentmise.

Szombat: Budajenőn 11 órakor a temetőben, a Német nemzetiségi Önkormányzat felújította kereszt ünnepélyes megáldása. Este 6 órakor előesti szentmise a templomban.

Vasárnap: Telkiben ¼ 10-kor szentmise. Budajenőn ½ 11-kor búcsúi szentmise.
10 órakor Vértessomlói búcsúi püspöki szentmise, gyermeket váró és hordozó családok megáldása. A templomban elhelyezhetők hálatáblák, annak tanúságára, hogy ebben a templomban gyermekáldásért imádkozók meghallgatásra találtak. A táblákat az egyházmegye készíti, amelyen a megszületett gyermek keresztneve és születési dátuma szerepel.

Telkiben, a karitász táborban, a gyerekek egy színdarabbal – Igaz istentisztelet címmel – készülnek, amelyet az utolsó napon, június 30.-án, pénteken ½ 4-kor a Pajtában mutatnak be. Mindenkit szeretettel várnak.

Felhívjuk figyelmüket a péntektől vasárnapig tartó BUDAJENŐI BÚCSÚI NAPOK eseményeire. Mindenkit szeretettel várnunk!

 

Comments are closed.