Hirdetéseink november 19.-25.

Hétfő: Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise.

Kedd: Telkiben este ½ 7-kor zsolozsma, utána szentmise.

Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.

Péntek: Budajenőn délután 5 órakor lesz szentmise.

Szombat: A hittanosok adventi lelki napja. ¾ 9-kor gyülekező a Budajenőn a templom előtt, 9 órakor a templomban imával kezdünk, utána a plébánián folytatódik a lelki nap. Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus kongresszus felhívására, a világméretű szentségimádáshoz csatlakozva Budajenőn és Telkiben 17-18 óráig a templomban imádkozzunk együtt a kongresszus sikerért! Budajenőn délután 6 órakor előesti szentmise.

Vasárnap: KRISZTUS, A MINDENSÉG KIRÁLYA főünnep, az egyházi év utolsó vasárnapja. Telkiben ¼ 10-kor szentmise, Budajenőn ½ 11-kor igeliturgia lesz. Ezen a vásárnapon lesz gyűjtés a Karitász javára. Kérjük, lehetőségük szerint, adományukkal támogassák a jótékonysági célokat szolgáló szervezetet.

November 30.-án, pénteken 19 órakor a plébánián szülői értekezletet tartunk, amelyre az elsőáldozásra készülő gyerekek, valamint a 7. és 8. osztályos, bérmálkozásra jelentkező gyerekek szüleit várjuk!

Előzetesen hirdetjük, hogy december 2.-án délben, advent 1. vasárnapján a pajtában rendezzük meg a hagyományos KRUMPLIEBÉDET. Kérjük részvételükkel, felajánlásaikkal, süteménnyel és üdítővel segítsék a Karitász karácsonyi jótékonysági munkáját!

 

Comments are closed.