Hirdetéseink november 26. – december 2.

Hétfő: Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise, utána szentségimádás.
Kedd: Telkiben este ½ 7-kor zsolozsma, utána szentmise. ¾-8-kor felnőtt katekézis a plébánián.
Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.
Péntek: Budajenőn délután 5 órakor lesz szentmise. A szentmise után szentségimádást tartunk! 19 órakor a plébánián szülői értekezletet tartunk, amelyre az elsőáldozásra készülő gyerekek, valamint a 7. és 8. osztályos, bérmálkozásra jelentkező gyerekek szüleit várjuk!
Szombat: Budajenőn este 6 órakor előesti szentmise. Első adventi gyertyagyújtás. A plébánián, 19 órától megemlékezést tartunk abból az alkalomból, hogy 300 évvel ezelőtt nyitották meg Budajenőn az anyakönyvet.
Vasárnap: Advent 1. vasárnapja. Telkiben ¼ 10-kor, Budajenőn ½ 11-kor lesz szentmise. Telkiben, a pajtában, este 5 órakor adventi gyertyagyújtás, közreműködik a Telki Női Kar.

Délben, advent 1. vasárnapján a pajtában rendezzük meg a hagyományos KRUMPLIEBÉDET. A vasárnapi ebédre szánt összeget a rászoruló családok segítésére fordítjuk. Kérjük részvételükkel, felajánlásaikkal, süteménnyel és üdítővel segítsék a Karitász karácsonyi jótékonysági munkáját! A minél kevesebb műanyag szemét érdekében kérjük, hozzanak magukkal tányért és evőeszközt!

Budajenői Karitász csoport november 20. – december 16. között adománygyűjtést szervez a rászoruló családok ajándékozása céljából. Adományaikat a templomban, Gyárfás üzletében, a kisboltban, valamint Karitász plakáttal megjelölt, Ady Endre úti, Fő utcai és Szőlőhegyi házaknál köszönettel várjuk!

Karácsonyi templomdíszítéshez várjuk adományaikat a kijárat melletti gyűjtőbe!v

 

Comments are closed.