Hirdetéseink 2019. június 10. – 16.

Pünkösdhétfő: Egyházmegyei nap Székesfehérváron 10-16 óráig. Utazás egyénileg, aki szeretne csatlakozni Gábor atyánál, vagy Gizi néninél jelezze, hogy a gépkocsikat úgy szervezzük. Budajenőn 18 órakor szentmise, ezen a szentmisén járulnak először az eukarisztiához az erre felkészült felnőtt testvéreink.
Kedd: Telkiben este ½ 7-kor zsolozsma, utána szentmise.
Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.
Péntek: Budajenőn 18 órakor lesz szentmise. A Szent Mihály öreg templomban este 7-8 óráink imádkozunk népünkért, nemzetünkét, magyar családokért, papi- szerzetesi hivatásért!
Szombat: Perbálon 16 órakor bérmálási szentmise lesz. Püspök atya 14 fiatal testvérünknek szolgáltatja ki a bérmálás szentségét. Ezért Budajenőn este 6 órakor előesti igeliturgia lesz.
Vasárnap: SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA, Telkiben ¼ 10-kor igeliturgia, Budajenőn ½ 11-kor szentmise.

A Karitász nyári Napközis Tábor az idén június 17.-től 21.-ig lesz.
Részletes információk a kijáratnál lévő asztalon találhatók.
Jelentkezni a hitoktatóknál lehet, regisztráció és befizetés a vasárnapi szentmisék után Kaufmann Máriánál. A tábori részvételhez hitoktatói ajánlás szükséges.

A Karitászcsoport a Rákóczi Szövetség pályázatának segítségével, szeptember 5-7.-ig buszos kirándulást szervez Kárpátaljára. A három napos, két éjszakás program során számos történelmi helyszínt és nevezetességet nézünk meg. A tervezett útvonal Beregszász, Mezőgecse (szállás, helyi családoknál), Munkács, Vereckei hágó, Csetfalva stb.
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges! Az utazás költsége 42000,- Ft/fő. Bővebb információt a kis asztalokon található szórólapokon, illetve a templom kapura kifüggesztett plakáton olvasható.

 

Comments are closed.