Hirdetéseink 2020. február 24. – március 1.-ig.


Febr. 24. Hétfő: Tinnyén 17, Perbálon 8 órakor szentmise. Perbálon 16 órakor kezdődik az iskolában az elsőáldozásra készülők oktatása.

Febr. 25. Kedd: Telkiben este 1/2  7-kor zsolozsma, utána szentmise.
3/4 8-kor felnőtt katekézis a plébánián.

Febr. 26. Szerda: HAMVAZÓSZERDA, szigorú böjt!
Budajenőn reggel 7 órakor a templomban,
Perbálon 18 órakor,
Pátyon 19 órakor,
Telkiben 20 órakor lesz szentmise.

Febr. 28. Péntek: Budajenőn 1/2 5-kor keresztutat imádkozunk, 5 órakor szentmise a templomban. Utána fél órás csendes szentségimádást tartunk.

Febr.  29. Szombat:
Délután ½ 4-től a szentmise kezdetéig lelkigyakorlatra hívjuk a kedves testvéreket Budajenő Plébániára!
Budajenőn este 6 órakor előesti szentmise.

Márc. 1. Vasárnap: Nagyböjt 1. vasárnapja.
Telkiben 1/4 10-kor szentmise
Budajenőn 1/2 11-kor lesz szentmise.


“12 találkozó Jézussal” címmel Fábry Kornél atya: A szentségimádás iskolája c. előadássorozata kerül vetítésre március 5-től minden csütörtökön 19:30 órától Zsámbékon, az idősek otthonában. Utána a kápolnában szentségimádást is tartanak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Ennek plakátja ki van ragasztva a templomajtóra.


Március 6-án, pénteken este 19 órától. Pál, Krisztus apostola c. filmet vetítjük a plébánián. A filmben láthatjuk az ókori Rómát és az őskeresztény közösségeket a Néró féle keresztényüldözés idején, a börtönben sínylődő Pált, akit Lukács  meglátogat és lejegyzi beszélgetéseiket. Lukács szerepében Jim Caviezel-t láthatjuk,  aki Mel Gibson Passió c. filmjében Jézust alakította. A film plakátja szintén ki van ragasztva a templomajtóra.

Kérjük a kedves testvéreket, hogy az újra választandó testületi tagokra javaslataikat március 1.-ig adják le a kihelyezett gyűjtőbe.

 

Comments are closed.