Pátyon 8 órakor igeliturgia.
Telkiben 1/4 10-kor igeliturgia.
Budajenőn 1/2 11-kor igeliturgia.

Mai perselyadományaikat a Karitász javára gyűjtjük!


Hirdetéseink november 22. – 28.-ig.


Nov.22. Hétfő: Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise.

Nov.23. Kedd: Telkiben este 3/4 6-kor zsolozsma, szentmise. Felnőtt katekézis este 7 órakor a plébánián.

Nov.24. Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise. Budajenőn, a plébánián este 6 órakor rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért.

Nov.26. Péntek:
Budajenőn este 5 órakor
szentmise.
Pátyon este 6 órakor szentmise.

Nov.27. Szombat:
Budajenőn 1/2 6 órakor
előesti szentmise.
Pátyon este 6 órakor előesti szentmise.
Budajenőn, advent szombatjain az esti szentmisék előtt 5 órától gyertyagyújtást tartunk a templom előtt (rossz idő esetén az Udvarház fedett teraszán). Az első alkalmon (november 27.-én) áldja meg Gábor atya az elkészült adventi koszorúkat is. Szeretettel várunk Mindenkit!

Nov.28. Vasárnap: Advent 1. vasárnapja.
Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk.
Szerdán a mise után 1/2 8-tól 8-ig, többi napon pedig 7-től 1/2 8-ig.


A hagyományos krumpliebédet a járványügyi rendelkezés miatt nem tudjuk megtartani a meghirdetett módon. Ezért támogató adományaikat:
Budajenőn a templomban vagy a Gyárfás boltjában, a Sercli Caféban, a Bucsics Kávézóban, a Jenei Pékségben és az Öregház Vendéglőben kihelyezett perselybe juttathatják el, amit a helyi karitász csoport adomány formájában juttat el a rászoruló testvéreinknek. Adományaikat december 5.-ig várjuk!
Telkiben: Támogató adományaikat a következő vasárnaptól a templomban kihelyezett perselybe várjuk, amit a helyi karitász csoport karácsonyi adomány formájában juttat el a rászoruló testvéreinknek.


Budajenő:
A mai vasárnaptól lehet jelentkezni az idei Szent Család-járásra. Feliratkozni az oltárra kitett lapon vagy Steiner Márknál lehet (steiner.mark13@gmail.com).

2022. évi naptárak advent 1. vasárnapjáig rendelhetők, a kijárat melletti asztalon található minta példányok alapján. Kérjük, a mintapéldányokat ne vigyék el!

 

Comments are closed.