Pátyon 8 órakor
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor  szentmise.


Hirdetéseink 2022. április 25.-től – május 1.-ig


A mai naptól – Szent György naptól – az esti harang 8 órakor szól.

Ápr.25. Hétfő: Tinnyén 17, Perbálon 18 órakor szentmise.

Ápr.26. Kedd: Telkiben este 3/4 6-kor zsolozsma, utána szentmise. 3/4 7-kor felnőtt katekézis a Telki Katolikus Közösségi Házban.

Ápr.27. Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.
Este 6 órakor a plébánián a Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért!

Ápr.29. Péntek:
Budajenőn este 5-kor szentmise.
Pátyon este 6 órakor szentmise

Ápr.30. Szombat: Budajenőn 15 órakor lesz Lukátsy Máté és Hollandai Anett esküvője. Imádkozzunk a fiatal párért!
Budajenőn este 1/2 6-kor előesti szentmise.
Pátyon este 6 órakor előesti igeliturgia.

Máj.1. Vasárnap: HÚSVÉT III. VASÁRNAPJA
Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk.
Szerdán a mise után 1/2 8-tól 8-ig, a többi napon pedig 7-től 1/2 8-ig a templomban.


Közös utazást tervezünk a Bodajki Kegyhely zarándoklatra 2022. április 30-án, melynek során közösen imádkozunk a békéért. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Jelentkezni Vinis Gizellánál a szentmise után, vagy vinis.gizella@gmail.com e-mail címen lehet.

A Budajenő Karitászcsoport nevében köszönjük a tartós élelmiszereket, az adományokat, melyet a templomban és a templom előtti rendezvényen, valamint a kisvállalkozásoknál kihelyezett perselyekben helyeztek el! Isten áldja kedves Adományozóinkat és a lehetőséget nyújtó vállalkozásokat! A tartós élelmiszerekből több, mint 150 kg gyűlt össze, és az úti csomagokba is adtunk üdítőket, vizet, kekszeket, kis konzerveket. Március végén a rakomány megérkezett a Székesfehérvári Karitász Depóba. A pénzbeli adományok teljes összegét – 200 ezer Forintot – a Kárpátaljai Családokért Egyesület OTP számlájára fizettük be. A válaszlevélben biztosítottak arról, hogy az ottani karitászcsoporton keresztül a rászorulóknak juttatják el településünk adományát. Kérik az imáinkat, de azt is megírták, hogy szeretettel és imával gondolnak minden adakozóra.


Kérjük, hogy a személyi jövedelemadónk 1-1 %-át a Magyar Katolikus Egyház (technikai szám: 0011), illetve A Telki templomért Alapítvány (adószám: 18697878-1-13) – javára ajánljuk fel és hívjuk fel a lehetőségre barátaink, ismerőseink figyelmét is! Abban az esetben is tegyük meg felajánlásunkat a Magyar Katolikus Egyház javára, ha személyi jövedelemadónk nulla forint. Az állam ugyanis a felajánlók számánál ezeket a rendelkezéseket is figyelembe veszi.

 

Comments are closed.