Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.
Ezen a vasárnapon lesz gyűjtés a Szentföld javára!

Kérjük a kedves testvéreket, hogy vegyenek részt a mai választáson és népszavazáson, és lelkiismeretünk szerint szavazzanak!


Hirdetéseink 2022. április 4.-től – 10.-ig


Ápr.4. Hétfő: Tinnyén 17, Perbálon 18 órakor szentmise, utána bibliaóra.

Ápr.5. Kedd: Telkiben este 3/4 6-kor zsolozsma, utána Mészáros Péter etyeki plébános atya tart a szentmisén lelkigyakorlatos szentbeszédet. A zsolozsma alatt Mészáros Péter atya gyóntat. Utána rózsafűzért imádkozunk a templomban.

Ápr.6. Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor szentmise a plébánián.
Budajenőn este 6 órakor a plébánián a Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért!

Ápr.7. Csütörtök: Budajenőn este 1/2 6-kor szentmise, Godzsa Tamás István csornai premontrei szerzetes atya tart triduumot, lelkigyakorlatos szentbeszédet.

Ápr.8. Péntek: Budajenőn este 5-kor keresztutat imádkozunk, utána 1/2 6-kor szentmise, Godzsa Tamás István csornai premontrei szerzetes atyával.
A Telki Katolikus Közösségi Házban este 8 órakor közösen nézzük meg: Emberek és Istenek c. francia filmet.

Ápr.9. Szombat: Budajenőn 9-12 óráig hittanosok lelki napja. 3/4 9-kor gyülekezés, 9-kor imával kezdünk a templomban, a gyerekeknek gyónási lehetőség.
Este 1/2 6-kor szentmise, Godzsa Tamás István csornai premontrei szerzetes atyával.
19 órakor Budajenőn a templomban, a Telki Nőikar Húsvéti koncertet ad. Műsoron Pergolesi: Stabat Mater. Szólót énekel Holdonner-Kirst Enikő szoprán és Bakos Kornélia alt. Közreműködik a Le Quartet vonósnégyes. A koncertre mindenkit nagy szeretettel várnak!
Ápr.10. Vasárnap: VIRÁGVASÁRNAP
Pátyon 8 órakor
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor barkaszentelés, körmenet szentmise.


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk.
Szerdán a mise után 1/2 8-tól 8-ig, a többi napon pedig 7-től 1/2 8-ig a templomban.

 

Comments are closed.