Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.

Budajenőn a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete szeretettel hívja a kedves testvéreket délután 3 órakor kezdődő adventi gyertyagyújtásra a Tornacsarnokba!


Hirdetéseink 2022. december 5.-től – december 11.-ig


Adventben a roráték helye és ideje:
Hétfő: Perbál, reggel 1/2 7 óra,
Kedd: Tinnye, reggel 1/2 7 óra,
              Telki reggel 1/2 7, liturgia
Szerda: Budajenő, reggel 1/2 7 óra,
Csütörtök: Telki reggel, 6 óra,
Péntek: Budajenő reggel, 1/2 7.

Pátyon hétfőtől péntekig minden reggel 6 órakor van roráté.


Dec, 7. Szerda: Este 6 órakor Budajenőn a plébánián, Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért. Egyéb imaszándékaikat kérhetik a kijárat melletti dobozba helyezett leírt cédulán is.

Dec,9. Péntek: Budajenőn, karácsonyra való lelki felkészülésünket segítve, pénteken és szombaton, Horváth Achilles ferences atya szentmise keretében lelkigyakorlatos elmélkedést tart. A szentmisék mindkét napon 18 órakor kezdődnek. Szentgyónásra is lesz lehetőség Gábor atyánál a szentmisék alatt.

Dec.10. Szombat: Hittanosok lelkigyakorlata Budajenőn 9 órakor a templomban kezdődik, majd a plébánián 12 óráig folytatódik. Budajenőn este  1/2 6 órakor közös énekléssel, rövid imádsággal, közös gyertyagyújtással is készülünk a Karácsony örömére. Este 6 órakor előesti szentmise.

Dec.11. Vasárnap: ADVENT III. vasárnapja.
Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk 7-től 1/2 8-ig.
Szerdán a roráté után agapé lesz, ezért nem lesz szentségimádás.


Előzetesen hirdetjük: December 17-én, szombaton, este 7 órakor az idén 50 éves Budapesti Monteverdi Kórus ad adventi koncertet Pátyon a templomban, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés díjtalan, de adományokat a templomi énekvetítő rendszer beszerzéséhez szívesen fogadunk.

 

Comments are closed.