Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.

A szentmisék után úrnapi körmenet.


Hirdetéseink 2022. június 20.-tól –26.-ig


Jún.20. Hétfő: Tinnyén nincs szentmise, Perbálon 18 órakor igeliturgia..

Jún.21. Kedd: Telkiben este 3/4 6-kor zsolozsma, utána liturgia.

Jún.22. Szerda: Budajenőn reggel 7 órakor igeliturgia.
Este 6 órakor Budajenőn a templomban, Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért!

Júni 23. csütörtök.
A székesfehérvári egyházmegye hagyományának megfelelően Keresztelő Szent János születésének ünnepén szokott lenni pap- és diakónusszentelés a Székvárosban.A szertartásra idén egy nappal korábban, 23-án, délelőtt 10 órakor kerül sor a fehérvári Prohászka emléktemplomban.Spányi Antal megyés püspök többek között diakónussá szenteli Szlama Ákost, aki évek óta ünnepli velünk Telkiben a vasárnapi szentmisét.  Ebben a szentmisében ad hálát az ezüstmisés  Harkai Gábor a 25 évi szolgálat kegyelmeiért.

Jún.24. Péntek: JÉZUS SZENT SZÍVE főünnep
Budajenőn este 6-kor szentmise. Közös tábortűz az Öregtemplomnál az esti szentmise után. Gyülekező fél 7-től, tűzgyújtás 7 óra magasságában. A játékról és a jókedvről a cserkészek gondoskodnak, de lesz közös éneklésre, beszélgetésre is lehetőség. Süteményt és italokat szívesen fogadunk!

Jún.25. Szombat:
Budajenőn este 6-kor, 
Pátyon este 7 órakor előesti szentmise.

Jún.26. Vasárnap: Évközi XIII. vasárnap.
Pátyon 8 órakor Gábor atya ezüstmiséje.
Telkiben 1/4 10-kor szentmise.
Budajenőn 1/2 11-kor búcsúi szentmise, utána a templom előtt agapét tartunk, amelyre szeretettel várjuk a Testvéreket. Köszönjük, ha egy kis süteménnyel, innivalóval hozzájárulnak a közös vendégséghez.


Ezen a héten Budajenőn a hétköznap reggeli szentségimádások elmaradnak!


Vértessomlói búcsú. Püspök atya szeretettel hívja a kedves híveket július 3.-án megrendezésre kerülő Sarlós Boldogasszony búcsúra. Különösen is hívja azokat a családokat, akik gyermekáldásra várnak, vagy gyermek születésére készülnek. A szentmisén elsősorban őértük imádkozunk, és a Gyermeket hordozó Szűz Mária közbenjárását kérve őket püspök atya áldásban részesíti.

Zarándoktábor július 29 – aug. 4-ig. A Tihanyi Bencés Apátságtól Aszófő, Vöröstó, Nagyvázsony, Városlőd és Bakonyszentlászló érintésével a Balaton-felvidék és a Bakony lélegzetelállítóan szép tájain át vezet a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. Részletek: https://zarandoktabor.hu/egyeni-jelentkezes

 

Comments are closed.