Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.
Telkiben a közösségi házban rendezzük a hagyományos krumpli ebédet.


Hirdetéseink 2022. november 28.-tól – december 4.-ig


Adventben a roráték helye és ideje:
Hétfő: Perbál, reggel 1/2 7 óra,
Kedd: Tinnye, reggel 1/2 7 óra,
             Telki reggel 1/2 7, liturgia
Szerda: Budajenő, reggel 1/2 7 óra,
Csütörtök: Telki reggel, 6 óra,
Péntek: Budajenő reggel, 1/2 7.

Nov. 30. Szerda:  Este 6 órakor Budajenőn a templomban, Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért. Egyéb imaszándékaikat kérhetik a kijárat melletti dobozba helyezett leírt cédulán is.

Dec.3. Szombat: Budajenőn este 1/2 6 órakor közös énekléssel, rövid imádsággal, közös gyertyagyújtással is készülünk a Karácsony örömére.
Este 6 órakor előesti szentmise.
Pátyon este 6 órakor előesti szentmise.
Telki közösségi házban este 7 órakor tárogatós koncert lesz! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Dec. 4. Vasárnap: ADVENT II. vasárnapja.

Pátyon 8 órakor,
Telkiben 1/4 10-kor,
Budajenőn 1/2 11-kor szentmise.

Budajenőn a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete szeretettel hívja a kedves testvéreket délután 3 órakor kezdődő adventi gyertyagyújtásra a Tornacsarnokba!


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk 7-től 1/2 8-ig.
Szerdán a roráté után agapé lesz, ezért nem lesz szentségimádás.


Még lehet jelentkezni az idei Szent Család-járásra. Feliratkozni az oltárra kitett lapon vagy Steiner Márknál lehet (steiner.mark13@gmail.com).

Előzetesen hirdetjük: Budajenőn, karácsonyra való lelki felkészülésünket segítve december 9.-én, pénteken és december 10-én szombaton, Horváth Achilles ferences atya szentmise keretében lelkigyakorlatos elmélkedést tart. A szentmisék mindkét napon 18 órakor kezdődnek. Szentgyónásra is lesz lehetőség Gábor atyánál a szentmisék alatt.


Budajenő.
A karitász karácsonyi adománygyűjtéséből – a Gyárfás boltba, a Serclibe, a Jenei Pékségbe, az Öregház Vendéglőbe és a templomba kitett perselyekben, valamint a krumpli ebéden – közel 300 ezer forint gyűlt össze. Nagyon szépen köszönjük adományaikat, amivel segítették munkánkat. A karácsonyi ünnepek előtt egyedülállókat, nagycsaládosokat, rászorulókat támogathatunk segítségükkel. Isten áldja Önöket!

Naptárak megérkeztek, átvehető a szentmise után a sekrestyében

 

Comments are closed.