Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.


Hirdetéseink 2023. március 13.-tól –19.-ig


Márc. 13. Hétfő:
Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise.
Budajenőn 14 órakor temetjük Demeter Zoltán testvérünket. Imádkozzunk az elhunytért.

Márc. 14. Kedd:
Telkiben este ¾ 6-kor zsolozsma, szentmise.

Márc. 15. Szerda: NEMZETI ÜNNEPÜNK 
Budajenőn ½ 11-kor ünnepi szentmise.
Este 6 órakor Budajenőn, a plébánián Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért. Egyéb imaszándékaikat kérhetik a kijárat melletti dobozba helyezett leírt cédulán is.

Márc. 17. Péntek:
Budajenőn ½ 6-kor keresztutat imádkozunk, 6 órakor Horváth Achilles ferences atya szentmise keretében nagyböjti lelkigyakorlatos elmélkedést tart a templomban.

Márc. 18. Szombat:
November 18-án jön Budajenőre Püspök atya bérmálni. Az első felkészítő alkalom délelőtt 9 órakor kezdődik a Budajenői Plébánián. Gábor atya várja a jelentkezőket! Alsó korhatár általános iskola 7. osztálya.
Budajenőn 18 órakor Horváth Achilles ferences atya szentmise keretében nagyböjti lelkigyakorlatos elmélkedést tart a templomban.

Márc. 19. Vasárnap: NAGYBÖJT IV. vasárnapja.
Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.


Budajenőn minden hétköznap reggel 7-től ½ 8-ig szentségimádást tartunk a templomban.
Szerdán – nemzeti ünnepen – nem lesz szentségimádás.


Március 25-én 17 órakor Kaszap István születésének 107. évfordulóján, Székesfehérváron a Prohászka emléktemplomban ünnepi szentmisét mond Püspök Atya. A szentmisére busszal közösen utazunk. Indulás Perbálról 9 órakor. A busz a résztvevőket Budajenőn, Telkin, Pátyon sorban felveszi: Megnézzük a Pákozdi emlékhelyet, az 1848-as csata emlékére kialakított múzeumot, a szabadtéri 1956-os emlékművet, tűzszerészek emlékművét és meglátogatjuk a doni emlékkápolnát. Székesfehérváron rövid megálló az Aranybulla emlékműnél. Ebéd az otthonról hozott csomagból. Séta a belvárosban. A felújított bazilika, az altemplom, a Szent Anna kápolnának, Szent István király szarkofágjának és az Aba Novák freskó megtekintése. A szentmise után 18.45-kor hazaindulás, érkezés várhatóan 20 órakor.
Jelentkezni és további információt kérni Gábor atya email címemen, vagy telefonszámomon harkaigp@gmail.com. 30/ 9 316 530 lehet.
Jelentkezési határidő: március 19-én, vasárnap este.


A Budajenői Karitászcsoport csatlakozva Püspök atya felhívásához, tartós élelmiszereket gyűjt – március 12-26. között, amit a szentmisék időpontjához csatlakozva, a sekrestyében adhatnak le. Adományaikat a templomunkban, a Sercli és a Jenei Pékség üzletekben kihelyezett perselyeinkbe is elhelyezhetik. Az összegyűlt élelmiszereket kiosztjuk, a befolyt összegből pedig kiegészítjük az élelmiszer csomagokat. Hálás szívvel köszönjük adományaikat!

 

Comments are closed.