Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.


Hirdetéseink 2023. március 20.-tól –26.-ig


Márc. 20. Hétfő:
Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise.

Márc. 21. Kedd:
Telkiben este ¾ 6-kor
zsolozsma, szentmise. 19 órakor testületi ülés.

Márc. 22. Szerda:
Budajenőn reggel 7 órakor
szentmise.
Este 6 órakor Budajenőn, a plébánián Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért. Egyéb imaszándékaikat kérhetik a kijárat melletti dobozba helyezett leírt cédulán is.

Márc. 24. Péntek:
Budajenőn ½ 5-kor
keresztutat imádkozunk, 5 órakor szentmise.
Pátyon 18 órakor
keresztút, utána szentmise.

Márc. 25. Szombat:
Budajenőn 18 órakor
előesti szentmise.
Pátyon este 6 órakor igeliturgia.

Márc. 26. Vasárnap: NAGYBÖJT V. vasárnapja
Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,

Budajenőn ½ 11-kor szentmise.
Ezen a vasárnapon e Szentföld javára lesz gyűjtés!


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk.
Szerdán a mise után ½ 8-tól 8-ig, a többi napon pedig 7-től ½ 8-ig a templomban.


A Budajenői Karitászcsoport csatlakozva Püspök atya felhívásához, tartós élelmiszereket gyűjt – március 12-26. között, amit a szentmisék időpontjához csatlakozva, a sekrestyében adhatnak le. Adományaikat a templomunkban, a Sercli és a Jenei Pékség üzletekben kihelyezett perselyeinkbe is elhelyezhetik. Az összegyűlt élelmiszereket kiosztjuk, a befolyt összegből pedig kiegészítjük az élelmiszer csomagokat. Hálás szívvel köszönjük adományaikat!


Március 25-én 17 órakor Kaszap István születésének 107. évfordulóján, Székesfehérváron a Prohászka emléktemplomban ünnepi szentmisét mond Püspök Atya. A szentmisére busszal közösen utazunk. Indulás Perbálról 9 órakor. A busz a résztvevőket Budajenőn, Telkin, Pátyon sorban felveszi: Megnézzük a Pákozdi emlékhelyet, az 1848-as csata emlékére kialakított múzeumot, a szabadtéri 1956-os emlékművet, tűzszerészek emlékművét és meglátogatjuk a doni emlékkápolnát. Székesfehérváron rövid megálló az Aranybulla emlékműnél. Ebéd az otthonról hozott csomagból. Séta a belvárosban. A felújított bazilika, az altemplom, a Szent Anna kápolnának, Szent István király szarkofágjának és az Aba Novák freskó megtekintése. A szentmise után 18.45-kor hazaindulás, érkezés várhatóan 20 órakor.
Jelentkezni és további információt kérni Gábor atya email címén, (harkaigp@gmail.com.), vagy telefonon  30/ 9 316 530 lehet.
Jelentkezési határidő: március 19-én, vasárnap este.

 

Comments are closed.