Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.


Hirdetéseink 2023. március 6.-tól – 12.-ig


Márc. 6. Hétfő:
Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise, utána plébánián Gábor atya felnőtteknek tart bibliaórát, melyre szeretettel hívja a testvéreket..

Márc. 7. Kedd:
Telkiben este ¾ 6-kor zsolozsma, szentmise, utána rózsafüzért imádkozunk a közösségi házban.

Márc. 8. Szerda:
Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.
Este 6 órakor Budajenőn, a plébánián Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért. Egyéb imaszándékaikat kérhetik a kijárat melletti dobozba helyezett leírt cédulán is.

Márc. 10. Péntek:
Budajenőn ½ 5-kor keresztutat imádkozunk, 5 órakor szentmise.
Pátyon 18 órakor keresztút, utána szentmise.

Márc. 11. Szombat:
Budajenőn 18 órakor,
Pátyon 18 órakor előesti szentmise.

Márc. 12. Vasárnap:  NAGYBÖJT III. vasárnapja.
Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk.
Szerdán a mise után ½ 8-tól 8-ig, a többi napon pedig 7-től ½ 8-ig a templomban.


Március 17.-én, pénteken és 18.-án, szombaton Horváth Achilles ferences atya szentmise keretében nagyböjti lelkigyakorlatos elmélkedést tart Budajenőn a templomban. A szentmisék mindkét napon 18 órakor kezdődnek.


A Néri Szent Fülöp Cserkészcsapat hirdeti, hogy március 25.-én – szombaton  Székesfehérváron tartja Püspök atya Kaszap István emlékmiséjét. Erre az alkalomra szervezünk a cserkészekkel közös utazást és programot.
A vállalkozó szelleműekkel, biciklivel utaznánk le Fehérvárra. Aki nem tud ehhez csatlakozni, velük délután 3 körül kezdenénk egy rövid programot a helyszínen, aminek a vége a püspöki mise.


Budajenőre november 18-án jön Püspök atya bérmálni.
A felkészítésről tartunk megbeszélést március 10-én pénteken 19 órakor a Budajenői plébánián. Erre az alkalomra szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik most általános iskola 7. osztályába, vagy felsőbb évfolyamokba járnak és azokat is, akik már felnőttek, de eddig még nem részesültek ebben a szentségben és szeretnének bérmálkozni.

 

Comments are closed.