Bál a katolikus közösségi ház építéséért

Közösségi ház látványterv

Közösségi ház látványterv

Örömteli fejlemény, hogy az épülő telki katolikus közösségi ház a Petőfi utcában a tavalyi év végére jó szerkezetkész állapotba jutott, és a telki katolikus közösségnek sikerült a rendelkezésünkre álló költségvetésből tető alá hozni az épületet, amely nemcsak a templomi közösség, de a teljes település közösségeit is szolgálja majd, a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtár szomszédságában.

Az idei évben fontos feladatunk, hogy az építkezés befejezéséhez szükséges forrásokat előteremtsük, és ebben nagyon számítunk nem csak a telki Szent István király templom közösségének aktív támogatására, de a teljes telki lakóközösség közreműködésére is. A befejezéshez hozzájárul majd a Kormányzat, az Önkormányzat és a Székesfehérvári Egyházmegye is.

A közösségépítési funkció mellett a forrásteremtésnek is egyik első, fontos állomása az öt év után idén újjáéledő egyházközségi bál, amelyet 2020. február 22-én rendezünk a telki Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban. Részletes programokkal, információkkal február első felében jelentkezünk a Telki Portálon és a Budajenői Plébánia oldalán, illetve a „Telki Szent István király templom közössége” Facebook-csoportban.


Belépőket a vasárnap 9.15-kor kezdődő telki szentmisék után, illetve a Kodolányi János Közösségi Ház és Könyvtárban lehet vásárolni:
felnőtt 3000 Ft
diák 1000 Ft
támogatói jegy: 5000 Ft


Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, legyünk együtt február 22-én, kicsik-nagyok, idősek és fiatalok, érezzük magunkat nagyon jól és támogassák a katolikus közösségi házunk ügyét!

Harkai Gábor atya és a bál szervező csapata

 

 

Comments are closed.