Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.


Hirdetéseink 2023. november 13.-tól – 19.-ig


Nov. 13. Hétfő:
Tinnyén 17 órakor, Perbálon 18 órakor szentmise.

Nov. 14. Kedd:
Telkiben 17.45-kor zsolozsma, szentmise.
18.45-kor felnőtt katekézis a közösségi házban.

Nov. 15. Szerda:
Budajenőn reggel 7 órakor szentmise.
18 órakor a Prohászka Ottokár rózsafüzér csoporttal rózsafűzért imádkozunk az üldözött keresztényekért, hazánkért, papjainkért, a betegekért, a betegek ápolóiért, minden kedves testvérünkért és családjaikért és a békéért! Egyéb imaszándék a kijárat melletti dobozba helyezett cédulán kérhető.

Nov. 17. Péntek:
Budajenőn 17 órakor,
Pátyon 18 órakor  szentmise.

Nov. 18. Szombat:
Budajenőn 16.30 órakor bérmálási szentmise lesz. (18 órakor nem lesz előesti szentmise!)
Pátyon 19 órakor előesti szentmise.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Családügyi Bizottságának támogatásával, a Székesfehérvári Egyházmegye szervezésében „Élni TELJESEN Jó” címmel országos életvédelmi napot rendeznek Székesfehérváron, melyre szertetettel hívnak és várnak minden érdeklődőt. Neves előadók részvételével kerekasztal-beszélgetések, tanúság-tételek, workshopok várják a felnőtteket és középiskolásokat, míg az általános iskolásoknak a cserkészek készülnek programmal, a legkisebbeket pedig kézműveskedés, bábelőadás, mese, játék várja. Az eseményről az egyházmegye honlapján a
https://www.szfvar.katolikus.hu/hirek/elni-teljesen-jo-spanyi-antal-megyes-puspok-gondolatai-az-orszagos-eletvedelmi-naprol-20231118
linken tájékozódhatunk.

Nov. 19. VASÁRNAP: Évközi XXXIII. vasárnap – a szegények világnapja,
Pátyon 8 órakor,
Telkiben ¼ 10-kor,
Budajenőn ½ 11-kor szentmise.
Ezen a vasárnapon – hagyományosan Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódik az országos gyűjtés a KARITÁSZ javára, perselyadományaikat az országos és helyi karitász csoporthoz juttatjuk el!
Telkiben, a szentmise után agapé lesz a közösségi házban, ahova mindenkit szeretettel várunk. A korábbiakhoz hasonlóan várjuk sütemény, kenyér, kávé és egyéb felajánlásaitokat. A szervezők készítettek egy táblázatot, mely a korábban, az egyházközségi levelezőlistára kiküldött levélben szerepelt. Ide lehet beírni ki mit szeretne hozni, de lehet jelezni a szervezőknek is: Dura Emesének, Gáll Bernadettnek vagy Hegyi Gábornak. Köszönjük előre a közreműködéseteket.

Budajenőn 12 órakor KRUMPLIEBÉD a Hagyományőrzők Házában. A szerény ebéd fejében kérjük, hogy a vasárnapi ebédre szánt összeggel támogassa munkánkat, hogy a település rászoruló családjai is méltó módon ünnepelhessék Szent Karácsony ünnepét.


Budajenőn minden hétköznap reggel szentségimádást tartunk.
Szerdán a mise után ½ 8-tól 8-ig, a többi napon pedig 7-től ½ 8-ig a templomban.


November 25.-én zarándoklatot tervezünk Zalaegerszegre a Mindszentyneumba.
A kiállítás középpontjában a XX. század egyik meghatározó és kiemelkedő lelki vezetője, a 130 évvel ezelőtt született Mindszenty József áll. A bemutatott anyagok fontos üzenetet közvetítenek számunkra egyházunk múlt századi üldöztetéséről, a kitartásról és a hit védelmezőiről is. Jelentkezni a szentmisék után Budajenőn Major Gábornál, Telkiben Gerhát Aninál vagy Gábor atyánál lehet.
2024.évi naptárak rendelhetők a kijárat melletti minták alapján!

 

Comments are closed.